Acasă » BeTriton – prima rulotă amfibie pentru biciclete amfibie

Reclamă

BeTriton – prima rulotă amfibie pentru biciclete amfibie

Iubitorii de aventură au posibilitatea de a combina călătoriile pe uscat cu biciclete electrice cu excursii pe apă datorită remorcii pentru biciclete BeTriton. Noul produs este o rulotă foarte neobișnuită care poate fi tractată de o bicicletă electrică. Pentru a o transforma într-o barcă, tot ce trebuie să faceți este să o lansați și să pliați roțile.

Remorca BeTriton are o lungime de 4 500 mm și cântărește doar 140 kg. Este mai ușoară decât omologii săi datorită cadrului din oțel-aluminiu și construcției din fibră de carbon. Pentru deplasare sunt prevăzute trei roți. Remorca poate transporta încărcături cu o greutate de până la 160 de kilograme. Aceasta poate găzdui echipamentul de călătorie, hainele, echipamentul de camping și chiar și copii mici, dacă aceștia iau parte la călătorie.

Pe apă, ambarcațiunea se deplasează cu o viteză de 8 km/h, cu o autonomie de aproximativ 12,5 kilometri, acționată de un motor electric de 2200 W. Este posibilă conectarea unei baterii suplimentare pentru a crește autonomia. Dezvoltatorii permit ca BeTriton să fie utilizat în apele de coastă și în apele interioare cu o încărcătură de până la 260 de kilograme.

Ați putea dori, de asemenea

Reclamă