Acasă » Brandul Gamer Predator a adus pe piață puternica trotinetă electrică Extreme

Reclamă

Brandul Gamer Predator a adus pe piață puternica trotinetă electrică Extreme

Predator, divizia de jocuri a celei mai mari companii Acer, a intrat pe piața mobilității personale cu un nou scuter electric Extreme. Conform ideii dezvoltatorilor, aceasta ar trebui să întruchipeze aspirația către un mod de viață ecologic și rezonabil.

Compania a anunțat, de asemenea, extinderea acestei linii de produse prin introducerea de noi scutere electrice și biciclete orientate spre off-road. În același timp, Predator intenționează să producă mijloace de mobilitate individuală pentru o gamă largă de grupuri de populație. Noutatea arată interesant și oarecum agresiv. Designul vă permite să efectuați diverse trucuri, inclusiv sărituri și mersul pe roata din spate.

Extreme primește un amortizor spate, o furcă pneumatică față și un motor cu o putere maximă de 960W. Scuterul este echipat cu anvelope de 10 inch cu bandă de rulare off-road. Centrul de greutate este deplasat special în jos pentru o mai bună stabilitate la coborâri și urcări. Modelul este echipat cu un sistem de iluminare și semnalizare.

Ați putea dori, de asemenea

Reclamă